lørdag den 18. november 2017

DevTestOps !?!

Jeg har læst lidt ude i blog landet at der er stille og roligt er ved at danne sig en DevTestOps bevægelse. Jeg håber IKKE det er tilfældet.
Jeg personligt syntes det er slemt nok med DevOps. Hvis du har levet under en sten de sidste 15 måneder, så er DevOps et forsøg på at få udvikling og drift til at arbejde bedre sammen til at udfylde forretningens mål.
Jeg personligt mener der er bedre måder, men det er et helt andet blog post.
DevTestOps lyder som om det er et forsøg på ikke at glemme test i denne sammenhæng, og ikke rigtigt fordi der er en egentlig grund til at have test med i udvikling og drift mere end det allerede er, eller jeg er i hvert fald ikke stødt på noget dokumentation i den retning.
Michael Bolton har et post om det her hvor han også proklamere at han har startet DevSecDesTestDocManSupSerFinSalMarHumCEOOps bevægelsen :-)
Dejligt med lidt sarkasme… :-O

Ingen kommentarer:

Send en kommentar